Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niepowtarzalny smak, łatwe i szybkie w przygotowaniu
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 123
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 126
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1268
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 123
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 126
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1268
Składniki
Ziemniaki obieramy, ścieramy razem z cebulą na tarce na drobnych oczkach.
Dodajemy sól, pieprz smaku oraz mąkę.
Dokładnie mieszamy i smażymy nasze placki na oleju.
Rozmrożony szpinak odparowujemy na patelni.
Dodajemy łyżkę masła, czosnek, sól i gałkę muszkatołową. Dusimy około 10 minut.
Dodajemy łyżkę śmietany i dusimy jeszcze około 5 minut.
Tak przygotowany szpinak kładziemy na usmażone wcześniej placki ziemniaczane.
Smażymy jajka i kładziemy na szpinak.