Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne!!!Swietne dla maluszkow jako pierwszy posilek z rybka :)
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 19
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 45
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 33
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 19
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 45
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 33
Składniki
Ugotowac rybe w lekko posolonej wodzie. Wyjac z wody gdy sie ugotuje.Maslo rozpuscic w garnku, dodac make, wymieszac. Dodac mleko i smietane i mieszac az zgestnieje. Wrzucic cebule i ziemniaki pokrojone w gruba kostke. Doprawic sola i pieprzem. Na koncu dodac rybe i wszystko razem wymieszac. Pycha. Podaje sie z tzw. Rughbraud, to taki slodki, ciemny chleb, robiony specjalnie do ryby, w smaku podobny do naszego piernika. Smacznego!