Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla wszystkich:mlodych i starszych.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15112
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15112
Składniki
Poledwiczke posoli i popieprzyc.W calosci podsmazyc na dowolnym tluszczu ze wszystkich stron.Zawinac w folie i do pieca 180°C na 15 min.Po upieczeniu pozostawic 10 min. w foli,potem pokroic .W tym czasie gdy sie poledwiczka piecze,smazymy na dowolnym tluszczu pokrojona w pol i plastry cebule 10 min.Dodajemy do niej pokrojona w paski papryke.Podsmazamy 5 min. i dusimy pod przykryciem 5 min.Solimy, pieprzymy i dodajemy sok z foli,ktory wytworzyl sie podczas pieczenia miesa.Doprawiamy do smakui podajemy z ryzem albo z chlebem.