Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne zarówno z patelni jak i z grilla
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
polędwiczke umyś i osuszyc recznikiem papierowym, lekko posoli i popieprzyć. Do miski wlać i wsypać wszystkie pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Włozyć do tego polędwiczkę i schować do lodówki na 12 godz. Potem na teflonowej patelni smarzymy po 7 min. z każdej strony, a na końcu wlewamy marynate i przykrywamy na 5 min. pokrywką. Podajemy z zieloną sałatą i młodymi ziemniaczkami. Pycha. Na grilu nalezy przez cały ores pieczenia polewać polędwiczkę marynata a poza tym nic sie nie zmienia.