Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28643
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28643
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Składniki
Mięso, włoszczyznę i czosnek wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Dodajemy sól i pieprz oraz cukier. Gotujemy. Gdy skrzydła i marchewka zaczną być miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy, zieleninę i dalej gotujemy aż mięso i warzywa będą miękkie. Na koniec dodajemy śmietanę. Można podawać z makaronem lub ryżem.;)