Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2166
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 132
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2166
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 132
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Mięso, włoszczyznę i czosnek wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Dodajemy sól i pieprz oraz cukier. Gotujemy. Gdy skrzydła i marchewka zaczną być miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy, zieleninę i dalej gotujemy aż mięso i warzywa będą miękkie. Na koniec dodajemy śmietanę. Można podawać z makaronem lub ryżem.;)