Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z fasoli"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na rozgrzanym oleju. Gdy się zrumieni, dodaj poszatkowaną cebulę dymkę, papryczkę chilli oraz pokrojoną w kostkę słodką paprykę. Umyte mięso pokrój drobno i przełóż do całości.
Dodaj pokrojonego ananasa, odsączoną fasolę z puszki, sól, pieprz oraz przyprawę do dań azjatyckich i zalej bulionem. Duś pod przykryciem, aż mięso zmięknie.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień