Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z fasoli"
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 139
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 270
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 139
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 270
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na rozgrzanym oleju. Gdy się zrumieni, dodaj poszatkowaną cebulę dymkę, papryczkę chilli oraz pokrojoną w kostkę słodką paprykę. Umyte mięso pokrój drobno i przełóż do całości.
Dodaj pokrojonego ananasa, odsączoną fasolę z puszki, sól, pieprz oraz przyprawę do dań azjatyckich i zalej bulionem. Duś pod przykryciem, aż mięso zmięknie.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień