Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Prosta tarta z rabarbarem"
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4520
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424266
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4520
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424266
Składniki
Rabarbar obierz, pokrój na kawałki (2 cm). Dodaj 2 łyżki mąki kukurydzianej, sok z cytryny, oba cukry i wymieszaj. na ciasto szybko zagnieć i rozwałkuj na koło o śr. ok. 35 cm. Na środku posmaruj je dżemem, zostawiając 2-3 cm wolnych brzegów. Nałóż rabarbar. Zawiń brzegi ciasta, posmaruj białkiem. Piecz w 185°C ok. 35 min.Źródło: Świat kobiety