Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby gulasz, niby kaszotto. W każdym razie danie proste i tanie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1600
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1365
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1423
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1600
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1365
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1423
Składniki
Mięsko delikatnie podsmażamy na patelni z dodatkiem łyżki oleju.
Rozrabiamy w garnku przecier z dwoma szklankami wody i mąką i gotujemy na małym ogniu. Tworzymy sos. Jeśli mamy gotowy sos papierka robimy go według przepisu.
Po zagotowaniu się sosu dodajemy do niego mięso podsmarzone, i dusimy przez około godzinę na małym ogniu.
Gotujemy kaszę. Ja użyłam takiej w torebkach i ugotowałam dwie.
Po godzinie duszenia się miesa w sosie, dodajemy kaszę i mieszamy. Dodajemy ulubione przyprawy Do dania można oczywiście dodać dowolne dodatki typu warzywa. Ja zrobiłam najprostrza wersje. Smacznego!