Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Przekąski na bagietce"
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
Papryki opłucz, ułóż na blasze. Opiekaj 10-12 min w 220 st. Zdejmij z blachy, włóż do woreczka foliowego, ostudź, a następnie wyjmij i obierz ze skórki. Strąki pozbaw nasion, pokrój w paski.
Plastry wędzonego łososia pokrój w paski o podobnej szerokości co paski papryki. Zroluj razem, wkładając do środka po jednej oliwce. Zepnij wykałaczkami. Skrop sokiem z cytryny. Bagietkę pokrój na kromki, opiecz w piekarniku. Na każdej kromce ułóż roladkę.
czas ok. 30 min; porcja – 140 kcal, cena 1,60 złŹródło: Świat kobiety