Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrąg w porach"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13665
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13665
Składniki
Oczyszczonego pstrąga posmaruj w środku odrobiną masła wymieszanego z posiekanym lub przeciśniętym przez praskę czosnkiem i solą.
Wierzch ryby natrzyj pieprzem i solą, po czym obtocz w mące i usmaż na oleju.
Na drugiej patelni podduś pokrojone pory z cebulą.
Danie serwuj z ziemniakami.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 270
<strong>Sylwia Ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV