Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrąg w porach"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3866
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3846
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3866
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3846
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Składniki
Oczyszczonego pstrąga posmaruj w środku odrobiną masła wymieszanego z posiekanym lub przeciśniętym przez praskę czosnkiem i solą.
Wierzch ryby natrzyj pieprzem i solą, po czym obtocz w mące i usmaż na oleju.
Na drugiej patelni podduś pokrojone pory z cebulą.
Danie serwuj z ziemniakami.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 270
<strong>Sylwia Ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV