Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrąg w porach"
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2398
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18139
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2398
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18139
Składniki
Oczyszczonego pstrąga posmaruj w środku odrobiną masła wymieszanego z posiekanym lub przeciśniętym przez praskę czosnkiem i solą.
Wierzch ryby natrzyj pieprzem i solą, po czym obtocz w mące i usmaż na oleju.
Na drugiej patelni podduś pokrojone pory z cebulą.
Danie serwuj z ziemniakami.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 270
<strong>Sylwia Ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV