Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat wina czyni z tej mieszanki danie wykwintne...
Pstrąga w najprostszej dla mnie postaci, chrupiący z wierzchu i delikatny w...
Odsłon: 9574
Pieczony z cytryną i koprem włoskim. Przepis pochodzi z książki Mała paryska...
Odsłon: 7358
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 49327
Dobre ciasto takie proste w wykonaniu a smaczne jest. Lubię ciasta z owocami,...
Odsłon: 36195
Smakowita, kolorowa sałatka z kurczakiem, chrupiącym bekonem, jajkiem i warz...
Odsłon: 520
Dziś zrobiłam podobne batoniki do Angielskich flapjacks.
Odsłon: 23
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 49327
Dobre ciasto takie proste w wykonaniu a smaczne jest. Lubię ciasta z owocami,...
Odsłon: 36195
Smakowita, kolorowa sałatka z kurczakiem, chrupiącym bekonem, jajkiem i warz...
Odsłon: 520
Dziś zrobiłam podobne batoniki do Angielskich flapjacks.
Odsłon: 23
Składniki
Świeżą, wypatroszoną rybę skrobiemy z zewnątrz, odcinamy łeb, płetwy i ogon. Solimy, pieprzymy i odkładamy do lodówki na jakiś czas (ja zostawiam na dobę). Następnie zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 20 min. w 180 st.
Pomidory kroimy w kostkę, ogórka obieramy i kroimy w plastry, paprykę w paseczki. Fasolę, groszek odsączamy. Czosnek przeciskamy przez praskę i łączymy z warzywami i przyprawami.
Rybę oczyszczamy z ości i rozdrabniamy. Łączymy z warzywami i zalewamy winem. Wszystko mieszamy, a następnie wlewamy do żaroodpornego naczynia.
Pieczemy 40 min. w 180st.[termoobieg]. Po 25 i potem po 30 min. wyjmujemy i mieszamy(aby mix z góry także zmiękł).
Przepisy Dania główne
Dania główne
Piersi z kurczaka w pomidorach
Dania główne
Zrazy z karkówki z pieczarkami
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Żeberka ze zdrową sałatką.
Piersi z kurczaka w pomidorach
Szybki, prosty obiad z makaronem lub ryżem.
Odsłon: 5
Zrazy z karkówki z pieczarkami
Zrazy z karkówki z pieczarkami to klasyczne danie, które sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 29