Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35620
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1181
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5958
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35620
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1181
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5958
Składniki
kajzeerke pokruszyc, polac smietana, wymieszac, odstawic na 15 minut. cebule obrac, posiekac, przesmazyc na lyzce oleju. jajka roztrzepac z sola i pieprzem. fete pokroic w kostke. mieso cebule jajka bulke ze smietana i feta wyrobic, przyprawic do smaku sola i pieprzem. przykryc odstawic na 10 min. z masy uformowac pulpeciki reszte oleju rozgrzac na paltelni, wlozyc pulpety, smazyc ok 10 minut. podawac z czerwona kapusta smacznego