Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
kajzeerke pokruszyc, polac smietana, wymieszac, odstawic na 15 minut. cebule obrac, posiekac, przesmazyc na lyzce oleju. jajka roztrzepac z sola i pieprzem. fete pokroic w kostke. mieso cebule jajka bulke ze smietana i feta wyrobic, przyprawic do smaku sola i pieprzem. przykryc odstawic na 10 min. z masy uformowac pulpeciki reszte oleju rozgrzac na paltelni, wlozyc pulpety, smazyc ok 10 minut. podawac z czerwona kapusta smacznego