Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpety w sosie pomidorowym"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 705
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22731
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45299
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 705
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22731
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45299
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Połącz mięso, cebulę, jajko, bułkę tartą, sól, pieprz, kolendrę. Wyrabiaj. Z masy formuj kulki, smaż na rozgrzanym oleju.
Pulpety zalej szklanką wody, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Gotuj kwadrans. Dodaj pomidory z puszki, czosnek, bazylię, oregano, sól i pieprz. Duś jeszcze 10 minut. Pulpety podawaj z makaronem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień