Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpety w sosie pomidorowym"
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Połącz mięso, cebulę, jajko, bułkę tartą, sól, pieprz, kolendrę. Wyrabiaj. Z masy formuj kulki, smaż na rozgrzanym oleju.
Pulpety zalej szklanką wody, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Gotuj kwadrans. Dodaj pomidory z puszki, czosnek, bazylię, oregano, sól i pieprz. Duś jeszcze 10 minut. Pulpety podawaj z makaronem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień