Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często robię na rosole :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2602
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2602
Składniki
Mięso mielone (ja mielę sama łopatkę by widzieć co jem) doprawiam jajkiem ,pieprzem,solą,magi, dosypuję szczyptę bułki tartej by konsystencja mięsa fajnie się lepiła. Resztkę rosołu z niedzieli nagrzewam w garnku i wrzucam obtoczone w mące kuleczki mięsa.Kiedy kuleczki są już gotowe wyciągam je na chwilkę by do wywaru dodać sosy pomidorowe,następnie dokładam z powrotem pulpety.Czekam parę minut by nasiąkły sosem i gotowe.