Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często robię na rosole :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1639
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232062
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1639
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232062
Składniki
Mięso mielone (ja mielę sama łopatkę by widzieć co jem) doprawiam jajkiem ,pieprzem,solą,magi, dosypuję szczyptę bułki tartej by konsystencja mięsa fajnie się lepiła. Resztkę rosołu z niedzieli nagrzewam w garnku i wrzucam obtoczone w mące kuleczki mięsa.Kiedy kuleczki są już gotowe wyciągam je na chwilkę by do wywaru dodać sosy pomidorowe,następnie dokładam z powrotem pulpety.Czekam parę minut by nasiąkły sosem i gotowe.