Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pulpety wołowe w sosie"
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 49
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to barszcz postny czy...
Odsłon: 47
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekie...
Odsłon: 14
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 49
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to barszcz postny czy...
Odsłon: 47
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekie...
Odsłon: 14
Składniki
Posiekaną papryczkę, czosnek i cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju. Poczekaj, aż ostygną, i wymieszaj je z mięsem mielonym, solą oraz pieprzem.
Uformuj małe kulki, obtocz je w niewielkiej ilości mąki, po czym przesmaż na oleju.
Zalej całość pokrojonymi w kostkę pomidorami z sosem z puszki. Dosyp kolendrę, bazylię, sól i pieprz.
Duś na małym ogniu ok. 15 minut.Źródło: Kurier TV