Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwa dania mówi sama za siebie :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
Karkówkę przyprawić pieprzem i solą, obtoczyć w mące i podsmażyć.Ogórki i umyte pieczarki pokroić w talarki. Cebulę pokroić w krążki.
W żaroodpornym naczyniu układać kolejno: KARKÓWKA + PIECZARKI + CEBULA + OGÓRKI
Zalewę z ogórków wymieszać z ketchupem i zalać składniki. Przykryć i wstawić do piekarnika na 180"C na ok.1,5 godziny