Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwa dania mówi sama za siebie :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13181
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13181
Składniki
Karkówkę przyprawić pieprzem i solą, obtoczyć w mące i podsmażyć.Ogórki i umyte pieczarki pokroić w talarki. Cebulę pokroić w krążki.
W żaroodpornym naczyniu układać kolejno: KARKÓWKA + PIECZARKI + CEBULA + OGÓRKI
Zalewę z ogórków wymieszać z ketchupem i zalać składniki. Przykryć i wstawić do piekarnika na 180"C na ok.1,5 godziny