Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 82
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 426
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 82
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 426
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę kroimy w kostkę i razem dusimy około 30 min.Dodajemy pieprz, sól ,chili i kostkę rosołową według uznania. Następnie mieszamy śmietanę i łyżkę mąki z wodą i zagęszczamy cały farsz.Tak przygotowany farsz nakładamy na przygotowane wcześniej naleśniki i zawijamy w "kopertki".Układamy w brytfance.Nastawiamy piekarnik na około 180 stopni i wkładamy naleśniki posypane serem żółtym.Pieczemy puki ser się nie roztopi.Ja polewam buritos ketchupem.Polecam.Pycha!!!!!! Ja robie ciasto na naleśniki z 3/4kg mąki,jednego jajka, szklanki mleka i w zależności od tego,jak chcę aby było grube ciasto dodaje wody.Doprawiam do smaku solą i pieprzem.