Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę kroimy w kostkę i razem dusimy około 30 min.Dodajemy pieprz, sól ,chili i kostkę rosołową według uznania. Następnie mieszamy śmietanę i łyżkę mąki z wodą i zagęszczamy cały farsz.Tak przygotowany farsz nakładamy na przygotowane wcześniej naleśniki i zawijamy w "kopertki".Układamy w brytfance.Nastawiamy piekarnik na około 180 stopni i wkładamy naleśniki posypane serem żółtym.Pieczemy puki ser się nie roztopi.Ja polewam buritos ketchupem.Polecam.Pycha!!!!!! Ja robie ciasto na naleśniki z 3/4kg mąki,jednego jajka, szklanki mleka i w zależności od tego,jak chcę aby było grube ciasto dodaje wody.Doprawiam do smaku solą i pieprzem.