Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę kroimy w kostkę i razem dusimy około 30 min.Dodajemy pieprz, sól ,chili i kostkę rosołową według uznania. Następnie mieszamy śmietanę i łyżkę mąki z wodą i zagęszczamy cały farsz.Tak przygotowany farsz nakładamy na przygotowane wcześniej naleśniki i zawijamy w "kopertki".Układamy w brytfance.Nastawiamy piekarnik na około 180 stopni i wkładamy naleśniki posypane serem żółtym.Pieczemy puki ser się nie roztopi.Ja polewam buritos ketchupem.Polecam.Pycha!!!!!! Ja robie ciasto na naleśniki z 3/4kg mąki,jednego jajka, szklanki mleka i w zależności od tego,jak chcę aby było grube ciasto dodaje wody.Doprawiam do smaku solą i pieprzem.