Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszne gołąbki"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3864
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3864
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Składniki
Ugotuj kapustę. Usuń z niej głąb, wlej w to miejsce olej i dalej gotuj, oddzielając liście. Ryż ugotuj w 3 szklankach wody. Cebulę pokrój w kostkę i usmaż. Marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Przygotuj bulion.
Mięso dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj z przestudzonym ryżem, cebulą, marchwią i jajkiem. Na liściach kapusty układaj farsz i zawijaj gołąbki.
Przełóż wszystkie gołąbki do garnka, zalej bulionem zmieszanym z przecierem pomidorowym i gotuj na wolnym ogniu około godziny.Źródło: Takie jest życie