Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Składniki
Kaszę ugotuj na półmiękko w osolonej wodzie. Na łyżce oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj drobno pokrojoną paprykę, wymieszaj i uduś. Połącz z pokrojonym mięsem i kaszą, przypraw do smaku. 2. Sparz liście kapusty, wytnij z nich zgrubienia. Na każdym ułóż farsz i ciasno zwiń. Dno szerokiego rondla wyłóż liśćmi kapusty, układaj na nich gołąbki. Podlej wodą i resztą oleju, duś do miękkości.