Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 805
Polskie sałatki i dodatki to obiadu.
Odsłon: 10237
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 30
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 805
Polskie sałatki i dodatki to obiadu.
Odsłon: 10237
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 30
Składniki
Kaszę ugotuj na półmiękko w osolonej wodzie. Na łyżce oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj drobno pokrojoną paprykę, wymieszaj i uduś. Połącz z pokrojonym mięsem i kaszą, przypraw do smaku. 2. Sparz liście kapusty, wytnij z nich zgrubienia. Na każdym ułóż farsz i ciasno zwiń. Dno szerokiego rondla wyłóż liśćmi kapusty, układaj na nich gołąbki. Podlej wodą i resztą oleju, duś do miękkości.