Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 825
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 825
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Składniki
Kaszę ugotuj na półmiękko w osolonej wodzie. Na łyżce oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj drobno pokrojoną paprykę, wymieszaj i uduś. Połącz z pokrojonym mięsem i kaszą, przypraw do smaku. 2. Sparz liście kapusty, wytnij z nich zgrubienia. Na każdym ułóż farsz i ciasno zwiń. Dno szerokiego rondla wyłóż liśćmi kapusty, układaj na nich gołąbki. Podlej wodą i resztą oleju, duś do miękkości.