Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414167
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2247
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414167
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2247
Składniki
Kaszę ugotuj na półmiękko w osolonej wodzie. Na łyżce oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj drobno pokrojoną paprykę, wymieszaj i uduś. Połącz z pokrojonym mięsem i kaszą, przypraw do smaku. 2. Sparz liście kapusty, wytnij z nich zgrubienia. Na każdym ułóż farsz i ciasno zwiń. Dno szerokiego rondla wyłóż liśćmi kapusty, układaj na nich gołąbki. Podlej wodą i resztą oleju, duś do miękkości.