Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszny makaron na zielono"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97131
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1922
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5758
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5761
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97131
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1922
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5758
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5761
Składniki
Oliwę wymieszać z miodem, musztardą, sokiem z cytryny, doprawić solą oraz pieprzem, odstawić. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić.
Zioła umyć, starannie osuszyć, poodzielać listki. Kilka zostawić do dekoracji, resztę drobno posiekać, wymieszać z wcześniej przygotowanym sosem winegret.
Rzodkiewki i dymki umyć, pokroić w cieniutkie plasterki, wymieszać z sosem ziołowym, makaronem, oprószyć solą i pieprzem. Podawać od razu.
Ten makaron możesz posypać serem feta albo pleśniowym. Rzodkiewki zastąp połówkami pomidorków cherry.
ok. 15 minut.Źródło: Twoje Imperium