Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne idealny dodatek do mięs na jesienne obiadki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
zeszklić cebulke na tluszczu dodac marchew pokrojona w kostke (nie za drobno)podsmazyć chwile potem dodać ziemniaki i groszek odrobine wody i dusić ok.15-20 minut (groszek mrozony dodajemy pod sam koniec duszenia )od czasu do czasu mieszajc pod koniec posolić do smaku