Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,dobre,nie wymagające dużo pracy
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2710
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1408
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2710
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1408
Składniki
Filety kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki.Czosnek miażdżymy w prasce,łżkę vegety i dodajemy do filetów.Odstawiamy na 15 min.do lodówki.
Jajko,majonez,mąkę i musztardę dokładnie mieszamy z dwoma łyżkami vegety tak aby powstało gęste ciasto.ięso dokładnie mieszamy z ciastem i łyżką nakładamy na patelnię z gorącym olejem formując kotleciki. Smażymy z obu stron,aż się zrumienią. Czasem dodaję również do środka drobno pokrojone i podsmażone pieczarki lub żółty ser.