Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,dobre,nie wymagające dużo pracy
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4919
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4919
Składniki
Filety kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki.Czosnek miażdżymy w prasce,łżkę vegety i dodajemy do filetów.Odstawiamy na 15 min.do lodówki.
Jajko,majonez,mąkę i musztardę dokładnie mieszamy z dwoma łyżkami vegety tak aby powstało gęste ciasto.ięso dokładnie mieszamy z ciastem i łyżką nakładamy na patelnię z gorącym olejem formując kotleciki. Smażymy z obu stron,aż się zrumienią. Czasem dodaję również do środka drobno pokrojone i podsmażone pieczarki lub żółty ser.