Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,dobre,nie wymagające dużo pracy
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 141
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20742
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27793
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4415
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 141
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20742
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27793
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4415
Składniki
Filety kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki.Czosnek miażdżymy w prasce,łżkę vegety i dodajemy do filetów.Odstawiamy na 15 min.do lodówki.
Jajko,majonez,mąkę i musztardę dokładnie mieszamy z dwoma łyżkami vegety tak aby powstało gęste ciasto.ięso dokładnie mieszamy z ciastem i łyżką nakładamy na patelnię z gorącym olejem formując kotleciki. Smażymy z obu stron,aż się zrumienią. Czasem dodaję również do środka drobno pokrojone i podsmażone pieczarki lub żółty ser.