Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Składniki
Do miski wbijamy jajka. Wlewamy lekko ciepłe mleko. Wszystko miksujemy mikserem na małych obrotach.
Do miski dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i sodą. Całość ponownie mieszamy na gładkie ciasto.
Obieramy jabłka, kroimy w krążki i wrzucamy do ciasta.
Smażymy