Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Składniki
make przesiewamy do miski dodajemy jajko drozdze wkladamy do cieplego mleka czekamy az wyrosna po wyrosinieciu wlewamy do maki robimy ciasto drozdzowe czekamy az wyrosinie kroimy siledzie w drobna kostke wkladamy do ciasta mieszamy smazymy na goracym oleju na zloty kolor podajemy na cieplo ZYCZE SMACZNEGO