Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1091
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1070
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13022
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1091
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1070
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13022
Składniki
szpinak jesli mrozony to dajemy na patelnie az do osparowania wody nastepnie dajemy czosnek i masło i troszke przysmazamy po wystudzeniu dodajemy ser biały jajko oraz przyprawy tak przygotowanym farszem nadziewamy pierozki moga miec rozny kształt ja robie kwadratowe
ciasto moze byc zwykłe na pierozki lub z oryginalnego włoskiego przepisu
6 jaj 1 kg maki troche oleju i wody lub mleka szczypta soli