Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1443
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 388
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1443
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 388
Składniki
Najpierw w osobnym garnku zagotowac marchew , seler , pietruszke cebule na wywar warzywny okolo 1,5 litra . Na wysokiej patelni podsmazamy do zarumienienia pokrojona w kosteczke cebule pozniej na patelnie wrzucamy ryz i mieszamy z cebula zalewamy to winem i mieszamy do odparowania wina , po odparowaniu zalewamy bulionem i na malym ogniu gotujemy od czasu do czasu mieszajac , po odparowaniu wywaru wsypac szafran , az ryz nabierze zoltawego koloru dodas stary parmezan i maslo . Podawac z utarym serem na wierzchu