Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 284
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22538
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 270
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 284
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22538
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 270
Składniki
Najpierw w osobnym garnku zagotowac marchew , seler , pietruszke cebule na wywar warzywny okolo 1,5 litra . Na wysokiej patelni podsmazamy do zarumienienia pokrojona w kosteczke cebule pozniej na patelnie wrzucamy ryz i mieszamy z cebula zalewamy to winem i mieszamy do odparowania wina , po odparowaniu zalewamy bulionem i na malym ogniu gotujemy od czasu do czasu mieszajac , po odparowaniu wywaru wsypac szafran , az ryz nabierze zoltawego koloru dodas stary parmezan i maslo . Podawac z utarym serem na wierzchu