Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rolada wiejska"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Mięso umyj i przekrój przez środek.
Cebulę posiekaj, usmaż na smalcu. Wymieszaj z pokrojonym boczkiem, szynką, ozorkiem i mieloną cielęciną. Przypraw solą z pieprzem.
Rozłóż farsz wzdłuż płata mięsa. Zwiń, obwiąż nicią i ułóż w brytfannie wysmarowanej smalcem.
Piecz 1,5 godziny w 190°C.Źródło: Kurier TV