Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rolada wiejska"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 886
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12690
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 886
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12690
Składniki
Mięso umyj i przekrój przez środek.
Cebulę posiekaj, usmaż na smalcu. Wymieszaj z pokrojonym boczkiem, szynką, ozorkiem i mieloną cielęciną. Przypraw solą z pieprzem.
Rozłóż farsz wzdłuż płata mięsa. Zwiń, obwiąż nicią i ułóż w brytfannie wysmarowanej smalcem.
Piecz 1,5 godziny w 190°C.Źródło: Kurier TV