Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12404
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5687
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12404
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5687
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7053
Składniki
ziemniaki moczymy w olej i posypujemy tymiankiem,zawijamy w folie aluminiową i pieczemy 1 godz.w 180 C
piersi z kurczaka delikatnie rozbijamy,przyprawiamy sola,pieprzem(mozna vegetą),smarujemy pesto i zwijamy.Panierujemy w mące,jajku i bułce tartej.Smażymy w nagrzanej frytownicy około 5-10 minut na złty kolor
sos:pieczarki(podsmażone na maśle),śmietana 30-36%,sos sojowy,vegeta