Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17725
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15484
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6517
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17725
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15484
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6517
Składniki
Plastry lasagne podgotuj w osolonej wodzie. Ricottę wymieszaj z rukolą i dopraw solą, pieprzem i drobno posiekaną gałązką rozmarynu. Lasagne przekrój na pół i ułóż na nich plastry szynki. Posmaruj doprawioną ricottą, mocno zwiń i ułóż obok siebie w wysmarowanej masłem brytfannie. Roladki zalej beszamelem i zapiekaj w 170° C przez ok. 25 minut. Przed podaniem udekoruj rozmarynem.Źródło: Na żywo