Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 335
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3324
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 335
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3324
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
Plastry lasagne podgotuj w osolonej wodzie. Ricottę wymieszaj z rukolą i dopraw solą, pieprzem i drobno posiekaną gałązką rozmarynu. Lasagne przekrój na pół i ułóż na nich plastry szynki. Posmaruj doprawioną ricottą, mocno zwiń i ułóż obok siebie w wysmarowanej masłem brytfannie. Roladki zalej beszamelem i zapiekaj w 170° C przez ok. 25 minut. Przed podaniem udekoruj rozmarynem.Źródło: Na żywo