Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 957
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4221
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 478
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 886
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3785
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 957
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4221
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 478
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 886
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3785
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 769
Składniki
Plastry lasagne podgotuj w osolonej wodzie. Ricottę wymieszaj z rukolą i dopraw solą, pieprzem i drobno posiekaną gałązką rozmarynu. Lasagne przekrój na pół i ułóż na nich plastry szynki. Posmaruj doprawioną ricottą, mocno zwiń i ułóż obok siebie w wysmarowanej masłem brytfannie. Roladki zalej beszamelem i zapiekaj w 170° C przez ok. 25 minut. Przed podaniem udekoruj rozmarynem.Źródło: Na żywo