Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 796
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1028
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2064
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 796
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1028
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2064
Składniki
Plastry lasagne podgotuj w osolonej wodzie. Ricottę wymieszaj z rukolą i dopraw solą, pieprzem i drobno posiekaną gałązką rozmarynu. Lasagne przekrój na pół i ułóż na nich plastry szynki. Posmaruj doprawioną ricottą, mocno zwiń i ułóż obok siebie w wysmarowanej masłem brytfannie. Roladki zalej beszamelem i zapiekaj w 170° C przez ok. 25 minut. Przed podaniem udekoruj rozmarynem.Źródło: Na żywo