Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny obiad, szybki w przygotowaniu.
Filety kroimy na duże płaty i lekko ubijamy. Obtaczamy w przyprawach.
Pomidory siekamy na drobno dodając troszkę ziół i dwie łyżki śmietany, na folie nakładamy boczek, na to fileta i nasz farsz, zawijamy w rulonik i szczelnie owijamy folią. Robimy tak z każdym filetem. Wkładamy je do mikrofali na 6 min na niską temperaturę, później rozwijamy z folii układamy ruloniki w żaroodpornym naczyniu i wstawiamy na 20 min do piekarnika rozgrzanego do 200st. i gotowe ( ja pod koniec pieczenia polewam sosem berbecue, który dodaje smaku i koloru boczku. Przed podaniem kroimy na połówki, plasterki wedle uznania.
Wykwintne i pyszne danie na uroczysty obiad.
Odsłon: 3711
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 98
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17917
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 96
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 64
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 115
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 98
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17917
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 96
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 64
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 115
Składniki
Filety kroimy na duże płaty i lekko ubijamy. Obtaczamy w przyprawach.
Pomidory siekamy na drobno dodając troszkę ziół i dwie łyżki śmietany, na folie nakładamy boczek, na to fileta i nasz farsz, zawijamy w rulonik i szczelnie owijamy folią. Robimy tak z każdym filetem. Wkładamy je do mikrofali na 6 min na niską temperaturę, później rozwijamy z folii układamy ruloniki w żaroodpornym naczyniu i wstawiamy na 20 min do piekarnika rozgrzanego do 200st. i gotowe ( ja pod koniec pieczenia polewam sosem berbecue, który dodaje smaku i koloru boczku. Przed podaniem kroimy na połówki, plasterki wedle uznania.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Dania główne
Kotleciki po bałkańsku
Dania główne
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
Dania główne
Burgery rybne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Faszerowana cukinia jest u nas jednym z ulubionych dań. Farsze robię rozmaite...
Odsłon: 30
Kotleciki po bałkańsku
Kotleciki po bałkańsku to kwintesencja kuchni z tego regionu. Aromatyczne, le...
Odsłon: 2763