Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny obiad, szybki w przygotowaniu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13113
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3631
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4540
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13113
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3631
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4540
Składniki
Filety kroimy na duże płaty i lekko ubijamy. Obtaczamy w przyprawach.
Pomidory siekamy na drobno dodając troszkę ziół i dwie łyżki śmietany, na folie nakładamy boczek, na to fileta i nasz farsz, zawijamy w rulonik i szczelnie owijamy folią. Robimy tak z każdym filetem. Wkładamy je do mikrofali na 6 min na niską temperaturę, później rozwijamy z folii układamy ruloniki w żaroodpornym naczyniu i wstawiamy na 20 min do piekarnika rozgrzanego do 200st. i gotowe ( ja pod koniec pieczenia polewam sosem berbecue, który dodaje smaku i koloru boczku. Przed podaniem kroimy na połówki, plasterki wedle uznania.