Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z kurczaka z kapustą"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 35
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 35
Składniki
Kapustę zalej pół l wody, dodaj liście laurowe, ziele angielskie i ugotuj. Odcedź.
Dodaj zeszkloną na maśle posiekaną cebulę.
Rozmrożone kurki delikatnie podsmaż i dopraw solą z pieprzem.
Pierś przekrój na pół, tworząc dwie rolady i rozbij je tłuczkiem. Posyp solą.
Rozłóż na nich kurki oraz kapustę i zwiń ciasno.
Związane nitką rolady usmaż na maśle klarowanym. Gotowe pokrój w grube plastry.
90 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 280Źródło: Super TV