Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający krupnik"
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 13
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 122
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 35
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 814
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 254
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1871
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 13
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 122
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 35
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 814
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 254
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1871
Składniki
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV