Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający krupnik"
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3610
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 461
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 186
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5595
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1163
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 470
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3610
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 461
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 186
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5595
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1163
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 470
Składniki
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV