Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający krupnik"
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5305
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 856
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11733
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5062
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5305
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 856
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11733
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5062
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1317
Składniki
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV