Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający krupnik"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 92
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13306
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2618
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3771
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 92
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13306
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2618
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3771
Składniki
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV