Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający krupnik"
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 27
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5681
Polecam.
Odsłon: 1103
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 154
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 446
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 27
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5681
Polecam.
Odsłon: 1103
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 154
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 446
Składniki
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV