Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający krupnik"
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV
Składniki
Wlej do garnka 3 litry wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość ok. 15 minut.
Na koniec dołóż kaszę i kostkę ziemniaków. Gotuj kolejny kwadrans.
Gotowy krupnik posyp posiekaną natką.Źródło: Kurier TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotleciki po bałkańsku
Dania główne
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
Dania główne
Burgery rybne
Dania główne
Kurczak zawijany w roladę
Kotleciki po bałkańsku
Kotleciki po bałkańsku to kwintesencja kuchni z tego regionu. Aromatyczne, le...
Odsłon: 169
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
uwielbiam kaszę jaglaną pod każdą postacią, z dodatkiem warzyw staje się szyb...
Odsłon: 49