Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3944
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415338
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2530
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3944
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415338
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2530
Składniki
Wlać oliwę do garnka , 2 ząbki czosnku przecisną przez praskę i dodać do oliwy.
Szpinak dokładnie umyć i posiekać.Dodać do oliwy z czosnkiem ,podsmażyć. Odparować gdyż szpinak puści sok, Dodać serek fromage, wymieszać .Chwilkę podgrzewać i gotowe.
Makaron ugotować aldente w osolonej wodzie z oliwą. Nałożyć makaron na talerz polać sosem. PYYYCHA!!!!