Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3014
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3014
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Wlać oliwę do garnka , 2 ząbki czosnku przecisną przez praskę i dodać do oliwy.
Szpinak dokładnie umyć i posiekać.Dodać do oliwy z czosnkiem ,podsmażyć. Odparować gdyż szpinak puści sok, Dodać serek fromage, wymieszać .Chwilkę podgrzewać i gotowe.
Makaron ugotować aldente w osolonej wodzie z oliwą. Nałożyć makaron na talerz polać sosem. PYYYCHA!!!!