Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14287
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14287
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
Składniki
Wlać oliwę do garnka , 2 ząbki czosnku przecisną przez praskę i dodać do oliwy.
Szpinak dokładnie umyć i posiekać.Dodać do oliwy z czosnkiem ,podsmażyć. Odparować gdyż szpinak puści sok, Dodać serek fromage, wymieszać .Chwilkę podgrzewać i gotowe.
Makaron ugotować aldente w osolonej wodzie z oliwą. Nałożyć makaron na talerz polać sosem. PYYYCHA!!!!