Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Wlać oliwę do garnka , 2 ząbki czosnku przecisną przez praskę i dodać do oliwy.
Szpinak dokładnie umyć i posiekać.Dodać do oliwy z czosnkiem ,podsmażyć. Odparować gdyż szpinak puści sok, Dodać serek fromage, wymieszać .Chwilkę podgrzewać i gotowe.
Makaron ugotować aldente w osolonej wodzie z oliwą. Nałożyć makaron na talerz polać sosem. PYYYCHA!!!!