Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3535
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1011
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 162
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3535
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1011
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 162
Składniki
Wlać oliwę do garnka , 2 ząbki czosnku przecisną przez praskę i dodać do oliwy.
Szpinak dokładnie umyć i posiekać.Dodać do oliwy z czosnkiem ,podsmażyć. Odparować gdyż szpinak puści sok, Dodać serek fromage, wymieszać .Chwilkę podgrzewać i gotowe.
Makaron ugotować aldente w osolonej wodzie z oliwą. Nałożyć makaron na talerz polać sosem. PYYYCHA!!!!