Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1755
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1828
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1755
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1828
Składniki
Opłukać rybe i wysuszyć ja papierowym recznikiem.Zmieszać paprykę,tymianek,pieprz cayenne,biały i czarny,sól i allspice w płaskim naczyniu.Roztopić masło i olej w małym rondlu,od czasu do czasu mieszając.Delikatnie pokryć masłem rybę po obu stronach.Zanurzyć rybe w mieszance przypraw,aż pokryje się nią całkowicie.Piec nad gorącym węglem przez ok.10 min. na każdej stronie,odwracając raz.W trakcie pieczenia pokrywać rybę pozostałym masłem.