Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1663
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 997
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1663
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 997
Składniki
Opłukać rybe i wysuszyć ja papierowym recznikiem.Zmieszać paprykę,tymianek,pieprz cayenne,biały i czarny,sól i allspice w płaskim naczyniu.Roztopić masło i olej w małym rondlu,od czasu do czasu mieszając.Delikatnie pokryć masłem rybę po obu stronach.Zanurzyć rybe w mieszance przypraw,aż pokryje się nią całkowicie.Piec nad gorącym węglem przez ok.10 min. na każdej stronie,odwracając raz.W trakcie pieczenia pokrywać rybę pozostałym masłem.