Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 518
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3580
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3587
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30554
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 518
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3580
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3587
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30554
Składniki
Opłukać rybe i wysuszyć ja papierowym recznikiem.Zmieszać paprykę,tymianek,pieprz cayenne,biały i czarny,sól i allspice w płaskim naczyniu.Roztopić masło i olej w małym rondlu,od czasu do czasu mieszając.Delikatnie pokryć masłem rybę po obu stronach.Zanurzyć rybe w mieszance przypraw,aż pokryje się nią całkowicie.Piec nad gorącym węglem przez ok.10 min. na każdej stronie,odwracając raz.W trakcie pieczenia pokrywać rybę pozostałym masłem.