Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe życie tak smażę rybę.Filety z ryby oraz rybę w całosci.Całe ryby otaczam tylko mąką.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2587
Składniki
Filety solę i pieprzę,jak mamy czas to lepiej aby pobyła z 20-ca min w chłodzie.Jajko ubijam,rybę otaczam w mące ,potem w ubitym jajku i smażę na silnym tłuszczuna początku,a po chwili przewracam kilka razy na małe temperaturze.Super.