Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe życie tak smażę rybę.Filety z ryby oraz rybę w całosci.Całe ryby otaczam tylko mąką.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5838
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 402
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5838
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 402
Składniki
Filety solę i pieprzę,jak mamy czas to lepiej aby pobyła z 20-ca min w chłodzie.Jajko ubijam,rybę otaczam w mące ,potem w ubitym jajku i smażę na silnym tłuszczuna początku,a po chwili przewracam kilka razy na małe temperaturze.Super.