Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe życie tak smażę rybę.Filety z ryby oraz rybę w całosci.Całe ryby otaczam tylko mąką.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 961
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2154
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 961
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2154
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Składniki
Filety solę i pieprzę,jak mamy czas to lepiej aby pobyła z 20-ca min w chłodzie.Jajko ubijam,rybę otaczam w mące ,potem w ubitym jajku i smażę na silnym tłuszczuna początku,a po chwili przewracam kilka razy na małe temperaturze.Super.