Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moze byc na Wigilijny stol, dla osob, ktore nie przepadaja za smakiem karpia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2694
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3063
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2694
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3063
Składniki
: Filety z ryby pokroić w porcje. Żelatynę przygotować zgodnie z przepisem umieszczonym na opakowaniu. Marchewki i korzeń pietruszki pokroić w kostkę. Groszek konserwowy i kukurydzę odsączyć dokładnie na sicie. Rybę i warzywa ułożyć w miseczkach i zalać wystudzoną Żelatyną. Wstawić do lodówki do stężenia. Udekorować natką pietruszki.