Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w galarecie z kolorową papryką"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 44
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 44
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Paprykę piecz 30 minut w temp. 200°C. Włóż do garnka, przykryj, ostudź, zdejmij skórkę, pokrój. Rybę spraw, pokrój. Warzywa, przyprawy, głowę, ogon i płetwy ryby zalej 1,5 l wody, gotuj 30 minut. Odcedź.
Żelatynę rozpuść. Do odcedzonego wywaru włóż kawałki ryby, gotuj 15 minut. Wystudź. Dodaj żelatynę. W formie układaj rybę i paprykę, posyp natką, przypraw. Zalej wywarem, odstaw do wystudzenia. Podawaj z sałatą.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień