Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w galarecie z kolorową papryką"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Składniki
Paprykę piecz 30 minut w temp. 200°C. Włóż do garnka, przykryj, ostudź, zdejmij skórkę, pokrój. Rybę spraw, pokrój. Warzywa, przyprawy, głowę, ogon i płetwy ryby zalej 1,5 l wody, gotuj 30 minut. Odcedź.
Żelatynę rozpuść. Do odcedzonego wywaru włóż kawałki ryby, gotuj 15 minut. Wystudź. Dodaj żelatynę. W formie układaj rybę i paprykę, posyp natką, przypraw. Zalej wywarem, odstaw do wystudzenia. Podawaj z sałatą.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień