Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w galarecie z kolorową papryką"
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15242
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1870
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15242
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1870
Składniki
Paprykę piecz 30 minut w temp. 200°C. Włóż do garnka, przykryj, ostudź, zdejmij skórkę, pokrój. Rybę spraw, pokrój. Warzywa, przyprawy, głowę, ogon i płetwy ryby zalej 1,5 l wody, gotuj 30 minut. Odcedź.
Żelatynę rozpuść. Do odcedzonego wywaru włóż kawałki ryby, gotuj 15 minut. Wystudź. Dodaj żelatynę. W formie układaj rybę i paprykę, posyp natką, przypraw. Zalej wywarem, odstaw do wystudzenia. Podawaj z sałatą.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień