Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w sosie retro na zimno -warto spróbowac
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7878
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3117
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7878
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3117
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Płąty mintaja obtaczamy w mące i smażymy na oleju-studzimy PRZYGOTOWANIE SOSU Cebulę smażymy na oleju -studzimy i odsączamy . Ogórki i papryke kroimy w kostke -dodajemy cebule ,majonez i koncentrat pomidorowy -mieszamy . Rybe układamy na głebokim półmisku i zalewamy przygotowanym sosem . SMACZNEGO