Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w sosie retro na zimno -warto spróbowac
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10594
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4774
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 849
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9003
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1324
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10594
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4774
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 849
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9003
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1324
Składniki
Płąty mintaja obtaczamy w mące i smażymy na oleju-studzimy PRZYGOTOWANIE SOSU Cebulę smażymy na oleju -studzimy i odsączamy . Ogórki i papryke kroimy w kostke -dodajemy cebule ,majonez i koncentrat pomidorowy -mieszamy . Rybe układamy na głebokim półmisku i zalewamy przygotowanym sosem . SMACZNEGO