Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba z grilla zapiekana w papryce"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1662
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1451
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1662
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1451
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Składniki
Rybę umyj, osusz delikatnie w ręczniku papierowym. Polej sokiem z cytryny, przypraw słodką papryką, solą i sporą ilością pieprzu cytrynowego, odstaw. Papryki przekrój wzdłuż, wydrąż pestki, umyj. Koperek drobno posiekaj. Skórkę z cytryny pokrój w drobne paski. Przygotuj kawałki folii aluminiowej, wysmaruj olejem.
Paprykę układaj na folii. Do środka włóż koperek, kawałki doprawionej ryby i pokrojoną w cząstki cytrynę. Polej z wierzchu olejem. Folię szczelnie zawiń, ułóż delikatnie na ruszcie i piecz na grillu około 20 lub 30 minut. Podawaj od razu.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień