Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Na łyżce masła zeszklij posiekaną cebulę. Zdejmij ją z patelni, wlej łyżkę oleju i podsmaż najpierw filety z dorsza, potem pokrojoną w kostkę paprykę, a na koniec poszatkowaną kapustę kiszoną.
W nasmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym ułóż podsmażone .
Masło roztop, dodaj bułkę tartą i przygotuj zasmażkę. Polej nią zapiekankę, a na wierzchu ułóż pokrojony ser żółty.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 20 minut.
Czas: 70 min. 1 porcja = 330 kcal.Źródło: Kurier TV