Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybko się robi.
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 244
Makaron z kurczakiem i jarmużem. Pożywne i smaczne danie z makaronu z mięsem...
Odsłon: 34
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 26
Pyszny i soczysty schab pieczony, idealny jako dodatek do drugiego dania lub...
Odsłon: 284
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 244
Makaron z kurczakiem i jarmużem. Pożywne i smaczne danie z makaronu z mięsem...
Odsłon: 34
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 26
Pyszny i soczysty schab pieczony, idealny jako dodatek do drugiego dania lub...
Odsłon: 284
Składniki
Obtoczone w mące i przyprawach filety podsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Szpinak podsmażamy na masełku z solą i pieprzem z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Pod koniec dolewamy jogurt naturalny i lekko podduszamy.
Podsmażony szpinak wkładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na niego nasze podsmażone filety. Na filety kładziemy plasterki mozarelli i plasterek pomidora.
Wstawiamy nasze naczynie do rozgrzanego do 200stopni piekarnika na 15-20 minut.
Na koniec dekorujemy natką z pietruszki i podajemy na stół.
SMACZNEGO :)