Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybko się robi.
jestem w trakcie odchudzania wiec musze spozywac takie dania;) niestety meza...
Odsłon: 14135
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 19
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 145
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 19
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 145
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Składniki
Obtoczone w mące i przyprawach filety podsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Szpinak podsmażamy na masełku z solą i pieprzem z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Pod koniec dolewamy jogurt naturalny i lekko podduszamy.
Podsmażony szpinak wkładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na niego nasze podsmażone filety. Na filety kładziemy plasterki mozarelli i plasterek pomidora.
Wstawiamy nasze naczynie do rozgrzanego do 200stopni piekarnika na 15-20 minut.
Na koniec dekorujemy natką z pietruszki i podajemy na stół.
SMACZNEGO :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Dania główne
Paluszki rybne (z dorsza)
Dania główne
Tradycyjne kotlety mielone
Dania główne
Sałatka z btatem
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 19
Paluszki rybne (z dorsza)
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 19