Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybko się robi.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3127
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2228
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3127
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2228
Składniki
Obtoczone w mące i przyprawach filety podsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Szpinak podsmażamy na masełku z solą i pieprzem z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Pod koniec dolewamy jogurt naturalny i lekko podduszamy.
Podsmażony szpinak wkładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na niego nasze podsmażone filety. Na filety kładziemy plasterki mozarelli i plasterek pomidora.
Wstawiamy nasze naczynie do rozgrzanego do 200stopni piekarnika na 15-20 minut.
Na koniec dekorujemy natką z pietruszki i podajemy na stół.
SMACZNEGO :)