Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Obtoczone w mące i przyprawach filety podsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Szpinak podsmażamy na masełku z solą i pieprzem z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Pod koniec dolewamy jogurt naturalny i lekko podduszamy.
Podsmażony szpinak wkładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na niego nasze podsmażone filety. Na filety kładziemy plasterki mozarelli i plasterek pomidora.
Wstawiamy nasze naczynie do rozgrzanego do 200stopni piekarnika na 15-20 minut.
Na koniec dekorujemy natką z pietruszki i podajemy na stół.
SMACZNEGO :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

gargamel 11 sierpnia 2012Zgłoś do usunięcia
@jakub - dziękuję :-)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 07 sierpnia 2012Zgłoś do usunięcia
przesmacznie się prezentuje3 Kto głosował? | Odpowiedz