Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeden z moich przepisów na rybę po grecku
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14334
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1668
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16397
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6595
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14334
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1668
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16397
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6595
Składniki
Filety z ryby ugotować na wywarze z warzyw. Oczyszczone warzywa rozdrobnić, włożyć na rozgrzany olej, dodać soli i smażyć ok. 5 min. Dodać wywar z ryby (1 szklanka) i dusić warzywa do miękkości. Następnie dodać sos zrobiony z wody, mąki, ketchupu, soli, cukru i soku z cytryny. Gotować razem ok. 3 min. Rybę ułożoną w salaterce pokryć jarzynami i posypać zieleniną.