Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
wsypujemy ryz do wody.w czasie kiedy ryz sie gotuje,smazymy na oleju lub masle makaron nitki-garsc.kiedy ryz sie zagotuje dodajemy przyprawy i usmażony na zloto makaron.gotujemy to wszystko na naprawde bardzo bardzo malym ogniu.do ryzu podajemy dowolne mieso,posypujemy podsmażonymi orzeszkami.smacznego