Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
wsypujemy ryz do wody.w czasie kiedy ryz sie gotuje,smazymy na oleju lub masle makaron nitki-garsc.kiedy ryz sie zagotuje dodajemy przyprawy i usmażony na zloto makaron.gotujemy to wszystko na naprawde bardzo bardzo malym ogniu.do ryzu podajemy dowolne mieso,posypujemy podsmażonymi orzeszkami.smacznego