Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
wsypujemy ryz do wody.w czasie kiedy ryz sie gotuje,smazymy na oleju lub masle makaron nitki-garsc.kiedy ryz sie zagotuje dodajemy przyprawy i usmażony na zloto makaron.gotujemy to wszystko na naprawde bardzo bardzo malym ogniu.do ryzu podajemy dowolne mieso,posypujemy podsmażonymi orzeszkami.smacznego