Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1515
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1260
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1123
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1515
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1260
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1123
Składniki
ryż zalać wodą i moczyć 20 min. potem odcedzić i przesmayć na oleju 3-4 minuty
wrzucić do garnka, dodać startą na tarce o dużych oczkach marchewkę,
pora przekroić wzdłuż na pół a następnie na piórka i dodać do ryżu
całość zalać bulionem i gotowa do momentu aż ryż wchłonie płyn
przykryć i włożyć do piekarnika na ok 20 min.
można podać do kurczaka chociaż moje dzieci równie chętnie jedzą ten ryż ze schabowym