Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne . Podałam z ziemniakami ,smażona cebulką w kostkę i ogórkiem kiszonym.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Cukinię myjemy i na szatkownicy kroimy cienkie plastry. Układamy je na krzyż ,na środek dajemy mała kostkę mocarelli lekko doprawiając np papryką w proszku. Zawijamy na przemian ,na krzyż i spinamy wykałaczką. Panierujemy w jajku i bułce tartej (można też w mące dodatkowo) i smażymy w głębokim oleju kilka chwil. Twoje notatki