Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne . Podałam z ziemniakami ,smażona cebulką w kostkę i ogórkiem kiszonym.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4967
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13444
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7551
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4967
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13444
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7551
Składniki
Cukinię myjemy i na szatkownicy kroimy cienkie plastry. Układamy je na krzyż ,na środek dajemy mała kostkę mocarelli lekko doprawiając np papryką w proszku. Zawijamy na przemian ,na krzyż i spinamy wykałaczką. Panierujemy w jajku i bułce tartej (można też w mące dodatkowo) i smażymy w głębokim oleju kilka chwil. Twoje notatki