Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk i warzywa- dla lubiących lekkie dania
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4954
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4954
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Składniki
Sałatę porwać na kawałki, pomidora i ziemniaki pokroić w większa kostkę. Jajka pokroić na ćwiartki. Wymieszać warzywa z tuńczykiem, kaparami i anchois. Polać oliwa z oliwek, octem, doprawić sola i pieprzem. Radziła bym ostrożnie z sola, bo kapary i anchovies same w sobie są bardzo słone.