Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jakoś nigdy nie robilam sałatki z czerwonej kapusty
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,posolić i ugnieść rękona(dla zmiękczenia kapusty).Cebulę i paprykę pokroić w cienkie "ćwierć plasterki",ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.W miseszce wymieszać majonez,jogurt i utarty czosnek-zalać tym sałatkę.Doprawić pieprzem i jak potzeba solą i cukrem(jak beda zakwaśne ogorki).Odstawić do zmacerowania.