Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 772
Dodano: 12.07.2011
Odsłon: 4033
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Kapustę drobno poszatkować,posolić i ugnieść rękona(dla zmiękczenia kapusty).Cebulę i paprykę pokroić w cienkie "ćwierć plasterki",ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.W miseszce wymieszać majonez,jogurt i utarty czosnek-zalać tym sałatkę.Doprawić pieprzem i jak potzeba solą i cukrem(jak beda zakwaśne ogorki).Odstawić do zmacerowania.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 12 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
I to jest to co ja lubię najbardziej bo moim zdaniem można ją tak samo zrobić jak białą a ludziska tego nie doceniają pyszności i do ulubionych:-))) Pozdrawiam i dzięki za pomysł szwagierka podobno super kuchara zjeżdża do mnie więc ja zaskoczę pieczenia i pyszną suróweczką wielkie dzięki0 Kto głosował? | Odpowiedz