Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Składniki
warzywa umyć, jajka ugotować, filet z kurczaka pokroić w kostkę i usmarzyć z przyprawą do gyrosa.
kapustę pekińską poszatkować następnie dodać pokrojoną cebulkę, pokrojone w kostkę ogórki kiszone, jajka, kukurydzę, czerwoną fasolkę, pokrojony w kostkę ananas oraz usmarzone i wystudzone kosteczki z piersi kurczaka. wszystko wymieszać.
majonez wraz z keczupem oraz solą i pieprzem (do smaku, sos nie ma być ostry ponieważ ananas nada łegodnego słodkiego smaku) dokładnie wymieszać.
do składników dodać sos i dokładnie wymieszać. udekorować według gustu i SMACZNEGO :)