Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1057
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1005
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12910
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1057
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1005
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12910
Składniki
warzywa umyć, jajka ugotować, filet z kurczaka pokroić w kostkę i usmarzyć z przyprawą do gyrosa.
kapustę pekińską poszatkować następnie dodać pokrojoną cebulkę, pokrojone w kostkę ogórki kiszone, jajka, kukurydzę, czerwoną fasolkę, pokrojony w kostkę ananas oraz usmarzone i wystudzone kosteczki z piersi kurczaka. wszystko wymieszać.
majonez wraz z keczupem oraz solą i pieprzem (do smaku, sos nie ma być ostry ponieważ ananas nada łegodnego słodkiego smaku) dokładnie wymieszać.
do składników dodać sos i dokładnie wymieszać. udekorować według gustu i SMACZNEGO :)