Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna moja sałatka z serii : "czym chata bogata":),
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
kapustę poszatkować, seler zetrzec na tarce o grubuch oczkach, por pokroić ( ja zwykle por blanszuję ,aby nie był zbyt ostry w samku) ugotowane na twardo jajka zetrzec na tarce o grubych oczkach lub pokroic w kostkę, suszone pomidory pokroic na mniejsze kawałki,
wszystkie składniki połączyć,
dodać majonez lub sos czosnkowy( majonez i jogurt 1:1, 4 zabki czosnku)
przyprawić do smaku solą i pieprzem